Sorry - this product is no longer available

23 nov - Kundalini Gong & Poesi med Emma & Jesper - Skene Coastal Yoga FULLBOKAD!

Välkomna till en härlig eftermiddag med Kundaliniyoga, Gong och Poesi. Gå på båda eller en. Dag och tid: Lördagen den 23 november. Kundalini 14.30 - 16.00. Gong 16.30 - 18.00. Pris för en klass: 250 kr. Pris för båda: 400 kr.
Lagerstatus: Ej i lager
*
400,00 kr

Kundaliniyoga med Emma

Vi gör ett kraftfullt och energigivande kundaliniyogapass för att väcka sinnets kapacitet och klarhet. En riktigt energidos för hjärnan, där vi stäcker sinnet mer än kroppen.  Vi bjuder in acceptans för det som är, seende bortanför de direkta tankarna, kontakt med intuition och koppling med dig själv och din inre röst.
Det här är ett perfekt pass för dig som känner dig trött i sinnet och behöver hitta klarhet och nya perspektiv. För dig som har många bollar i luften och inte hunnit landa i dig själv på ett tag för att  höra vad du verklige vill.  För dig som vill ha en riktigt upplyftande stund. Eller för dig som vill hitta en väg in till djup kontakt med dig själv.
Passet hålla av Emma Öberg och hon delar ur sin erfarenhet av 25 års praktiserande av yoga och meditation.

LJUD och POESIAVSLAPPNING med GONG leds av Jesper Lundqvist som har många års erfarenhet som gongspelare, ljudterapeut och utbildare i gongspel. Jesper är också författare till över 200 sångtexter samt flera uppmärksammade barnböcker och poetiska verk. Han har tävlat och vunnit med sina dikter i flera Poetry Slam-tävlingar. Den här workshoppen har han specialdesignat genom att kombinera många av sina passioner: gongspel, sound healing, poesiuppläsning och djup, stärkande avslappning. Resultatet liknar ingenting du har varit med om förut, men någonting du kommer att vilja uppleva igen och igen.

LJUD och POESIAVSLAPPNING med GONG passar alla, ingen tidigare erfarenhet av vare sig diktuppläsningar eller gongbad behövs. Det är också ett utmärkt tillfälle för dig som vill ta med vänner på en annorlunda, skön upplevelse för kropp och sinne, själ och hjärta.

Dag och tid:
Lördagen den 23 november

Kundalini 14.30 - 16

Gong 16.30 - 18

Pris för en klass: 250 kr

Pris för båda: 400 kr