Sorry - this product is no longer available

Embrace Yoga med KLARA ÖHLÉN - 30 sept - Varberg

En två timmar lång resa för att vandra från huvudet ner i kroppen och till hjärtat. Vi tar oss igenom flödande vinyasa, meditation och reflektion ägnad att stärka kontakten med dig själv.
Yogalärare: Klara
Lagerstatus: I lager
400,00 kr

Klassen präglas av en inbjudan till närvaro där andetaget och rörelser vävs samman i syfte att skapa närvaro. Från en plats av mer närvaro har vi möjlighet att bli mer observanta på hur vår fysiska kropp känns, vilka signaler kroppen ger oss, vårt känslotillstånd och vårt nuläge, vilket ger oss information om oss själva till oss själva. Intentionen är att guida dig till en plats där du känner dig fri att omfamna – embrace – det som kommer upp och där livet möter dig just nu.

Denna klass passar både dig som är van yogi och nyare till yoga men rekommendationen är att du testat yoga innan.

OM KLARA

Klara guidar på ett sätt som är enkelt, tydligt och tillåtande i syfte att du ska hitta det som funkar för dig, din kropp och din dagsform. Hon undervisar på olika platser i Sverige och online, men bor numera här i Varberg. Hon undervisar bland annat yinyoga på onsdagar på Coastal Yoga. Klara har sin grund i hathayoga men inspireras av olika yogastilar såsom former av vinyasa, embodied flow, dynamisk meditation samt mindfulness. Du kan läsa mer om Klara på www.klaraohlen.se

DAG & TID

Fredagen den 30 september kl. 17.00-19.00

PLATS

Coastal Yoga, Marmorgatan 3, Varberg

INVESTERING

400 kr per person

BOKNING

Anmälan är bindande, när du betalat din bokning är din plats säkrad. Du kan överlåta din plats. Vid uppvisande av lärkarintyg betalar vi tillbaka avgiften minus en admin.avgift på 250 kr.

Vi reserverar oss för att workshopen kan komma att ställas in vid för få anmälda.