FÖRETAGS- / PT-YOGA

Företagsklasser

Vill  du ha ett yogapass för ert företag eller er organisation? Vi blir frekvent anlitade av näringsliv, kommuner och organisationer. Vi skräddarsyr klasser och yogaupplevelser för era behov. Maila oss för en förfrågan: yoga@coastalyoga.se

PT med program

Om du vill utveckla ditt yogapraktiserande så erbjuder vi privata pass i form av PT klasser. Vi skräddarsyr efter dina behov. Vissa väljer att ha en PT-timme varje vecka, vissa väljer 2 till 5 tillfällen för att komma igång med sitt egna praktiserande. Upplägget varierar välkommen att kontakta oss om din förfrågan.

PT - timme 60 min utan program

PT timme där vi lägger upp klass utifrån dina önskemål och behov. Du ges utrymme att ställa frågor och få feedback på ditt yogapraktiserande. Maila oss på yoga@coastalyoga.se för att boka tider.
1.000,00 kr

PT med personligt program 2 x 60 min

Personligt utformat program för att börja praktisera yoga hemma på egen hand. Maila oss på yoga@coastalyoga.se för att boka tider.
2.000,00 kr

5 PT - timmar 5x60 min med personligt program

PT timmar där vi lägger upp klasser utifrån dina önskemål och behov. Du ges utrymme att ställa frågor och få feedback på ditt yogapraktiserande. Maila oss på yoga@coastalyoga.se för att boka tider.
4.000,00 kr