Grundkurs Hatha Yoga - Skene - Tors 17-18:30 - start v35

Vill du lära dig yoga i lugnt tempo från grunden? Vi börjar mjukt och introducerar nya ställningar, rörelser och tekniker successivt.
Yogalärare: Jennie
Lagerstatus: I lager
*
2.400,00 kr

Lär dig grunderna i YOGA - en viktig del för en mer hållbar yogapraktik.

En längre grundkurs i Hatha Yoga som sträcker sig under hela terminen (14 v) vilket gör att vi i ett lugnare tempo kan gå igenom grunderna:

  • andningsövningar (pranayama)
  • solhälsningen (surya namaskar) och andra sekvenser
  • grundläggande positioner (asanas)
  • fysiska och mentala avslappningsövningar (inkl yoga nidra)
  • meditationstekniker och mindfulness (dahrana/dhyana)
  • yogans filosofi

Då vi alla har olika förutsättningar ges ett stort utrymme för individuell guidning, anpassning och stöttning.

Denna kurs är för dig som är ny till yoga och/eller du som inte har praktiserat hos oss tidigare. Kursen ger dig en fin grund i yoga. Vi börjar mjukt och lugnt och lägger till olika tekniker och metoder allteftersom.

OBS! Var medveten om att en avancering sker under kursens gång.

I kursen ingår ett kompendium för hemmabruk på pdf samt utlåning av mattor och filtar.

Lärare: Jennie

-

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.