LADDER FLOW med Ottilia Bergström - 10 sept - Varberg

"The body benefits from movement, the mind benefits from stillness." -Sakyong Mipham
Yogalärare: Ottilia
Lagerstatus: I lager
400,00 kr
Ladder flow liknas vid meditation i rörelse.
Upplev två timmar av rörelse-synkroniserad andning i kombination med musik och koreografi. Du guidas stegvis genom ett antal olika sekvenser som slutligen bildar ett enda långt flöde, likt en yogisk koreografi att dansa på mattan.
Upptäck hur du genom rörelse ges möjlighet att stilla sinnet.
____________
Sukha - stira
 
"Asana is a steady comfortable posture."
Så beskrivs den fysiska yogans positioner i Patanjalis yoga sutras. En position där stira (stabilitet) balanseras med sukha (bekvämlighet).
Två motpoler som co-existerar för att fullända positionen kroppsligt, mentalt och spirituellt. Utan den ena delen är asanas inte asanas, utan enbart en form kroppen sätts eller ställs in i.
Då sukha och stira möts sker kopplingen djupare; kroppen ges möjlighet att tydligare påverka sinne och själ. De tre flätas sedan samman till en enhet, där ingen del väger mindre än den andra.
 
Upplev denna ladder flow praktik där vi experimenterar för att finna balansen mellan sukha och stira i asanas, likväl som övergångarna däremellan.
 
Klassen avslutas med en stillsam gemensam meditation och en stunds savasana.

DAG & TID

Lördagen den 10 september kl. 10 - 12

PLATS

Coastal Yoga, Marmorgatan 3, Varberg

INVESTERING

400 kr per person

BOKNING

Anmälan är bindande, när du betalat din bokning är din plats säkrad. Du kan överlåta din plats. Vid uppvisande av lärkarintyg betalar vi tillbaka avgiften minus en admin.avgift på 250 kr.

Vi reserverar oss för att workshopen kan komma att ställas in vid för få anmälda.