Sorry - this product is no longer available

Mjuk Yoga Avspänning - Skene - Tis 12:30-13:45, v35-49

Vill du lära dig yoga i lugnt tempo från grunden? Vi börjar mjukt och introducerar nya ställningar, rörelser och tekniker successivt.
Yogalärare: Johan
Lagerstatus: 12 i lager
*
2.100,00 kr

Vi använder oss av alternativa uppvärmningsövningar till solhälsningen. Vi yogar mestadels liggande, sittande och halvstående på mattan.

Här ligger fokus på att släppa på såväl mentala som fysiska spänningar. Vi fyller på med ny energi och gör oss av med stress, oro och negativa tankar. Vi släpper på fysiska spänningar i nacke, axlar och rygg och jobbar med att stärka mage och rygg.

Passet är lugnt, mjukt och meditativt och till för att skapa harmoni i kropp och sinne. Vi varvar mjuka dynamiska rörelser med yininspirerad yoga där vi ligger eller sitter lite längre i vissa ställningar. Hela tiden integrerar vi en djup, medveten andning till våra ställningar och rörelser. I passet förekommer ofta olika former av lugnande andningstekniker.
Klassen kan speciellt lämpa sig för personer med hög stress och som vill lära sig att slappna av samt personer med viss begränsad rörelseförmåga, men även som ett komplement till en mer fysisk yoga. Vi avslutar med en lång och skön djupavslappning!

Alla nivåer välkomna!