Ottilia

”För mig började yogan som ett komplement till yrket som dansare och koreograf. Det var det fysiska, känslan av att hitta en stabilitet kroppsligt, som skapade en nyfikenhet inom mig och en längtan att utforska mer. Intresset växte snabbt och jag sökte mer kunskap av yogalärare från alla möjliga städer och länder, för att lära mig vad yoga faktiskt innebar. Vad jag fann var att yogan inte bara har en definition, utan att den har sin egen form för varje individ - det var det som väckte min starka kärlek till yoga. 
Yogan fortsätter att fascinerar mig; via andning och rörelse påverkas vi både mentalt och själsligt, likaväl som fysiskt, vilket resulterar i ett stabilt holistisk välmående.
Min önskan är att ge yogautövarna en bekvämlighet i sina kroppar och en trygghet i sina egna tankar.”
Ottilias klasser präglas av dynamiska rörelser som knyts samman med en medveten andning och mentala frågeställningar. Hon guidar deltagarna genom flöden i vinyasa yoga likväl som mer stillsamma klasser i yin yoga.
Utifrån ett återkommande tema - biodynamiskt eller mentalt mindset - och med simpla vägledningar guidar hon deltagarna till att koppla samman tanke, andning och rörelse för att få en djupare förståelse kroppsligt och mentalt.
Ottilia tar under våren 2024 en paus i sin undervisning.
--