Sorry - this product is no longer available

Pop-up-klass ISHTA INSPIRERAD MEDITATION med CECILIA – 20 april – Varberg

Välkommen till en meditationsklass, inspirerad av ISHTA yoga. Med hjälp av olika tekniker vänder vi vårt fokus från den externa världen till vår inre kärna. Till en plats där vi kan stilla sinnet och öppna upp för ny inspiration och mental klarhet.
Yogalärare: Cecilia
Lagerstatus: I lager
400,00 kr

Klassen inleds med en mjukare Asana-sekvens för att väcka kroppen. Därefter följer andningsövningar och visualiseringstekniker för att balansera och flytta energin längs med ryggraden upp till mitten av hjärnan. Sedan sitter vi i stillhet och tystnad en stund (ca 15 min).

Efter denna stund av stillhet är det viktigt att grunda energin tillbaka till basen av vår ryggrad. Detta gör vi genom att stegvis gå igenom våra chakran, uppifrån och ner tillsammans med tillhörande mantra. Vi avslutar med en Asana-sekvens för att stadigt åter landa på jorden.

-

ISHTA betyder ”individualiserad” eller helt korrekt på engelska, 'that which resonates with the individual'. Det är en yogatradition där man integrerar vetenskaplig kunskap från Hatha, Tantra och Ayurveda. I motsats till en statisk riktning för att uppnå balans och hälsa, utgår ISHTA yoga från att varje individ har en unik kropp, konstitution och livssituation. Vägen till hälsa och balans måste därmed ta en mer individualiserad riktning, utifrån de verktyg som traditionen erbjuder.

-

Tid:
Lördag 20 april 
kl 10-12


Instruktör
Cecilia Bondesson - som är en del av Coastal Yoga-teamet i Varberg!
läs mer on henne här!

Plats:
Coastal Yoga Varberg, Marmorgatan 3, Breareds torg