FULLBOKAT! SOUNDHEALING & Te-meditation med Hanna & Carl-Johan, Guidance By Hanna - 25 sept - Varberg

En kombination av yoga och qigongträning med te-meditation, andningsövningar och soundhealing där Hanna & Carl-Johan från Guidance By Hanna spelar på stora kristallskålar. FULLBOKAD enl nuvarande restriktioner. Vill du ställa dig på kö? Mejla till yoga@coastalyoga.se
Lagerstatus: Ej i lager
450,00 kr

Vi startar med andnings- och qigongövningar, samt yoga, för att bli av med stress och spänningar i kroppen.

Vi fortsätter med Temeditation, en traditionell och fin teceremoni,  där vi använder oss av ett ekologiskt pu’er- te från Kina.

Sedan får du ligga ner bekvämt på mattan och ta emot en riktigt lång Soundhealing genom vibrationerna från skålarna och vår sång.

Vi håller hela tiden gruppen och tar gärna emot frågor och vägleder efteråt.

-

Vad är soundhealing?

Vi använder stora kristallskålar som bildar olika toner, en ton för varje chakra (energicentra i kroppen). Vibrationerna som bildas av ljudet från skålarna hjälper din hjärna att komma ner från betavågor, som vi har i vårt dagliga aktiva liv, via alphavågor som vi befinner oss i när vi är lugna och avslappnade och kanske mediterar, ner till långsamma thetavågor där självläkning sker hela vägen ner på cellnivå.

Djupmeditation och självhypnos är två exempel på olika tillstånd av thetavågor. Du kan bland annat uppleva att tid och rum försvinner. Skålarna har en mycket positiv och avkopplande effekt på nervsystemet, hjärnan, kroppen och själen.

”När ditt undermedvetna blir påverkat av ljudvågorna och vibrationerna från tonerna, frigörs spänningar och blockeringar ända ner på cellnivå”

Soundhealingen innehåller också något som kallas för binuralbeats eller binaurala rytmer som är ett sätt att uppfatta ljudvågor med frekvenser utanför vårt normala hörselomfång. Genom att utsätta ena örat för en ton på t.ex. 300 hertz och det andra örat för 310 hertz, så hörs det ytterligare en upplevd ton på differensen mellan dessa två frekvenser, det vill säga 10 hertz och det är här hjärnan kommer ner i thetavågor. Binaurala rytmer har länge används för trance-musik.

Effekterna av Soundhealingen kan vara både fysiska men också psykiska och själsliga. Kroppen känns behagligt tung och avslappnad och många deltagare upplever ett stort lugn när stress och eventuell oro lättar. En del kan få läkning på ett fysiskt plan i till exempel, ryggen en ond axel eller med magproblem. Några har berättat om livliga drömmar, inre resor eller vackra syner. En del får bättre sömn och känner sig lugnare och mer fokuserad i vardagen.

Om du skulle somna så gör det ingenting, du får lika bra effekt av healingen ändå.

Tonerna kan vid vissa tillfällen uppfattas starka men är inte på något sätt skadliga för öronen.

Drick mycket vatten efteråt och ta det lite lugnt.

-

Läs mer om Guidance By Hanna & Hanna & Carl-Johan här

www.hanna.se

-

”När ditt undermedvetna blir påverkat av ljudvågorna och vibrationerna från

tonerna, frigörs spänningar och blockeringar ända ner på cellnivå”

-

Tid: 25 sept kl 15 - 17

Plats: Coastal Yoga, Marmorgatan 3, Breareds torg, Varberg

Pris: 450 kr

Bra att ha med sig: vattenflaska & något att annteckna på om du får fina budskap eller visioner du vill skriva ner.

AVBOKNINGSVILLKOR:

Din bokning är bindande. Du kan överlåta din plats. Vid uppvisande av lärkarintyg betalar vi tillbaka avgiften minus en admin.avgift på 250 kr.