Sorry - this product is no longer available

Summer Tour - YOGA GAMES - Carl Larssons Hage - 11 juli - Varberg

Sommarens succé är tillbaka med Emilia Löf Karlsson arrangerat av Yoga Games. Denna sommar besöker de över 25 orter i Sverige, varav Carl Larsson-hagen i samarbete med oss på Coastal Yoga är en av platserna.
445,00 kr

Emilia har blivit utsedd till årets yogalärare och tillsammans med YOGA GAMES gör hon en underbar sommarturné i Sverige.

För andra året i rad besöker hon HAGEN med en magisk yogaklass med det unika Silent-konceptet där alla får ett par hörlurar på plats. Du som deltar kommer få en fantastisk energiboost och kommer studsa därifrån med ett starkt sinne och en stark kropp och ett hjärta fyllt av kärlek.

Eventet sker utomhus och körs i alla väder!

När du köper biljett väljer du vilken stad/tid du skall boka.
Biljetten kostar 445 kr

Måndagen den 11 juli
Kl 17 - 18.15

Bokas via HÄR via YOGA GAMES

-

Yoga Games är Skandinavens största yogaevent arrangör och Emilia Löf Karlsson har varit årets yogalärare samt Pernilla Wahlgrens yogakompis i programmet Wahlgrens värld. Emilias popularitet ligger främst i hennes härliga personlighet som strålar över deltagarna samt att hon undervisar på ett sätt så alla kan vara med, nybörjare som mer erfarna. Emilia introducerade Silentyoga i Sverige där hon undervisar i hörlurar med mic där alla deltagare får egna hörlurar som stänger ut ljud från omgivningen och ger Emilias magiska röst och musik tydligt och klart. Det är just dessa hörlurar som du får låna på plats.