Sorry - this product is no longer available

Workshop/Utbildning KOMPISYOGA med Britt Bengtsson - 24 sept - Varberg

Uppdatera och fyll på din Hälsofrämjande Aktivitetsbank inom såväl fysisk rörelse som återhämtning! För direkt och praktisk användning i barn/elevgrupper.
Lagerstatus: I lager
1.400,00 kr

Varmt välkommen att ta del av kvalitetstestade och väl beprövade verktyg för rörelseglädje och aktivitet! I kombination med teknik för återhämtning och avslappning får vi dessutom en ännu bättre verktygslåda för att främja fysisk och psykisk hälsa hos barn och ungdomar!

Rapporter hörs om att barn inte når upp till de 60 minuter rörelse/dag som WHO föreskriver. Med detta och även vanligt förekommande “stressrapporter” som bakgrund, finns här en väl sammansatt blandning av hjälpsamt material!

Du som jobbar inom skola/fritids i skolår 1-6, barngympa, familjehem etc och vill fördjupa dig i dessa viktiga fokusområden, är välkommen att delta i en workshop/ utbildningsdag där vi “workshoppar” hälsofrämjande och användbara redskap!

Du fyller på med uppskattade och användarvänliga moment såsom:

KompisYoga, yogasagor, kroppsalfabet, guidad avslappning, mindfulnessövningar, pausgympa samt teori och fakta bakom upplägget. (några små övningar för eget välmående och energipåfyllning ingår givetvis också!)

Kompendium ingår.

Workshopens innehåll i praktik och teori är baserat på motorikpedagog Britt Bengtssons samlade erfarenheter från uppdrag inom barn-och elevhälsa.

Datum : lörd 24 sept

Tid: 9-15.30

The och frukt finns, egen lunch medtages eller kan köpas i närområdet.

-

Kostnad: 1400:-

För studerande inom förskollärar- eller pedagogutbildning 900:- (Intyg bifogas) - om du är studerande mejla till yoga@coastalyoga.se så skickar vi en faktura till dig.

-

Min 6 
Max 20
Sista amälningsdag 22 september

-

Kontakt för info och frågor: info@motorikpedagogen.se 0733147721 Britt Bengtsson

Titta gärna in på www.motorikpedagogen.se för mer info.