YinYang - Skene - Lör 8:30 -10 - start v3

Yin-stillhet/ Yang-rörelse. Klassen börjar lugnt och avslutas i rörelse.
Yogalärare: Carolina K
Lagerstatus: I lager
*
2.400,00 kr

I den här klassen strävar vi efter att skapa balans mellan aktivitet och vila/återhämtning/reflektion, en möjlighet att bjuda in båda våra nervsystem - det sympatiska och parasympatiska. Vi arbetar med att stärka upp kroppens muskler, förbättra vår bålstyrka, rörlighet och flexibilitet. Men vi har också fokus på att stärka upp bindväven, ledband, leder, ligament, skelett och de inre organen.

Vi jobbar för att få balans av energier, ett klart sinne och släppa på stress och spänningar. Vi möter oss själva så som vi är i både yinyoga och yangyoga. En klass där vi går från att vara i positionerna en längre tid - till att hitta ett flow för dagen.

Så välkomna att möta dig själv genom medveten närvaro i stillhet och i rörelse!
Nybörjarnivå - ingen tidigare yogaerfarenhet krävs


-

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.