YOGA & JUICA med Jennie & Johan - nya vanor, boost & detox - 24-26 mars 2023

Har du funderat på det där med att juicefasta, men vet inte riktigt var och hur du ska börja? Då kanske denna minikurs är något för dig!
Yogalärare: Johan , Jennie
Lagerstatus: I lager
2.490,00 kr

Dags att detox?

Tillsammans kör vi en 3 dagars fasta med ekologiska och kallpressade juicer och passande yogaklasser med tema utrensning. Du får guidning under hela perioden i en gemensam privat facebook-grupp där vi delar tankar och peppar varandra. Dessutom får du en massa fina tips och råd på hur du kan förbereda dig på bästa sätt, vad du kan tänka på under fastan samt hur du trappar upp för att få den bästa upplevelsen av din juicefasta.

Johan och Jennie på Coastal Yoga har fastat regelbundet i över 20 års tid och har de senaste åren använt sig av Juica’s färskpressade ekologiska juicer som håller mycket hög kvalitet och högt näringsinnehåll.

Vi har märkt att nyfikenheten kring fasta är stor och vi vet ju att det är alltid lättare tillsammans, därför föddes iden till denna minikurs!

-

Du får

* Detoxpaket från Juica 3 dagars (6 joser/dag) innehållande en bra sammansättning av 2 gröna, 1 orange, 1 gul, 1 röd juice. Dessutom en läcker mandelmjölk till kvällen! 80 % grönsaker. 1 kg grönt i varje juice. Inga tillsatser.

* Schema över din fasta dvs vilken juice du ska dricka när.

* Recept på smoothies och rätter för nedtrappning + upptrappning

* 2 inspelade onlineklasser dagligen under fastans 3 dagar med passande yoga för att stötta din utrensning. Dessa klasser kan göras hur många gånger som helst under perioden.

* Tips på morgonrutin och kvällsrutin

* Deltagande i Fb-grupp för pepp och frågor

* Övriga tips och råd som gynnar din fasta

-

Fre 24 mars - 26 mars – fasteperiod

+ möjlighet för nedtrappning 2 dagar innan samt för upptrappning 2 dagar efter - detta innebär att, om möjligt, undvika inplanerade stora middagar, galej och annat ståhej :)

Juicer hämtas upp på Coastal Yoga senast torsdagen innan start.

Pris 

2490 kr

OBS! Bokningen till denna kurs stänger den 13 mars.

-

Fördelar med juicefasta
Kom igång med bättre vanor

Låt kroppen och matsmältningen få vila

Boosta din kropp med vitaminer, mineraler och enzymer

Rensa ut slaggprodukter och gifter

Din kropp blir mer basisk (googla gärna mer på varför du vill vara basisk och inte en suris:).

-

I samarbete med