Yogaresa (intensiv) till Mallorca 7 - 11 oktober 2020 - KÖLISTA

Denna resa är fullbokad, men du kan skriva upp dig på reservlistan. Vi kontaktar dig om vi får avhopp och ser om du fortfarande är intresserad.

Yogares med oss till underbara Mallorca!
Under 4 dagar myser vi med yoga i olika former, meditation, medveten närvaro och bara umgås, slappar, solar och badar.
Lagerstatus: I lager
0,00 kr

YOGARESA TILL UNDERBARA MALLORCA 

Fyra dagar tillsammans för att fylla på med energi, njuta av ro och stillhet, skön rörelse och härligt häng! Under dessa dagar gör vi yoga, slappar, övar medveten närvaro, andas, mediterar, umgås, upptäcker Mallorca, myser och skrattar :)

Vi bor på Son Bono Convent som är ett vackert kloster beläget ca 8 km från gamla stan i Palma. Klostret ligger i byn Génova med underbar utsikt över havet. Rummen är enkla men fräscha och det finns både enkel- och dubbelrum. Varje rum har dusch och toalett. På klostret serveras vi vegetarisk mat och i resans pris ingår halvpension av enklare slag. Måltider utanför Son Bono bekostar man på egen hand. Schemat under dessa dagar är luftigt vilket innebär att det finns utrymme för egen tid. Det finns en strand ca 25 min promenadväg från Son Bono dit det även går lokalbussar. Centrala Palma når du med taxi på en kvart.

Vi gör en heldagsutflykt med buss och privat chaufför och upptäcker Mallorcas pärlor, gör en lättare vandring och äter lunch med en enastående vy. Vi anländer tillbaka till klostret lagom till middag och meditation!

Vi kommer att anpassa alla yogapass efter er som följer med på resan. Vi ger varierande klasser med olika inriktningar och teman. Självklart kommer även inslag av meditation, avslappningsövningar och andningsövningar. Klasserna leds och assisteras av Jennie och Johan

Detta ingår i resans pris:

1 - 3 klasser/dag med yoga, meditation, avslappning
Övernattning 4 nätter på Son Bono
Halvpension - frukost och middag av enklare slag på Son Bono
1 dagsutflykt

Detta ingår INTE i resans pris

Flyg
Transfer
Försäkring
Måltider utanför Son Bono