Anmälningsavgift Yogaresa till Mallorca 1 - 5 oktober 2020

Resans pris är 5400:-, men anmälningsavgiften betalas nu på 500:-. Resterande belopp på 4900:- betalas sista dagen på retreatet . Vad som ingår i resan läser du mer om under den fulla beskrivningen

Yogares med oss till underbara Mallorca!
Under 4 dagar myser vi med yoga i olika former, meditation, medveten närvaro och bara umgås, slappar, solar och badar.
Lagerstatus: 3 i lager
  500,00 kr

  YOGARESA TILL UNDERBARA MALLORCA 

  Fyra dagar tillsammans för att fylla på med energi, njuta av ro och stillhet, skön rörelse och härligt häng! Under dessa dagar gör vi yoga, slappar, övar medveten närvaro, andas, mediterar, umgås, upptäcker Mallorca, myser och skrattar :)

  Vi bor på Son Bono Convent som är ett vackert kloster beläget ca 8 km från gamla stan i Palma. Klostret ligger i byn Génova med underbar utsikt över havet. Rummen är enkla men fräscha och det finns både enkel- och dubbelrum. Varje rum har dusch och toalett. På klostret serveras vi vegetarisk mat och i resans pris ingår halvpension av enklare slag. Måltider utanför Son Bono bekostar man på egen hand. Schemat under dessa dagar är luftigt vilket innebär att det finns utrymme för egen tid. Det finns en strand ca 25 min promenadväg från Son Bono dit det även går lokalbussar. Centrala Palma når du med taxi på en kvart.

  Vi gör en heldagsutflykt med buss och privat chaufför och upptäcker Mallorcas pärlor, gör en lättare vandring och äter lunch med en enastående vy. Vi anländer tillbaka till klostret lagom till middag och meditation!

  Vi kommer att anpassa alla yogapass efter er som följer med på resan. Vi ger varierande klasser med olika inriktningar och teman. Självklart kommer även inslag av meditation, avslappningsövningar och andningsövningar. Klasserna leds och assisteras av Jennie och Johan

  Detta ingår i resans pris

  1 - 3 klasser/dag med yoga, meditation, avslappning
  Övernattning 4 nätter på Son Bono
  Halvpension - frukost och middag av enklare slag på Son Bono
  1 dagsutflykt

  Detta ingår INTE i resans pris

  Flyg
  Transfer
  Försäkring
  Måltider utanför Son Bono

  Resevillkor

  Anmälningsavgift är 500kr.
  Denna är ej återbetalningar. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift. Anmälan är bindande. 

  Resterande belopp, 4 900kr, betalas sista dagen på retreatet. Detta enligt resegarantilagen och vår godkända resegaranti från Kammarkollegiet.
  Vid avbokning senare än 60 dagar innan resa debiteras fullt pris.
  Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften. 

  Gällande flygresan kan du på egen hand teckna avbeställningsskydd via resebyrån, men kom ihåg att avbeställningsskydd ofta ingår om du betalar med VISA.