Sorry - this product is no longer available

YOMI - Yin & Mindfulness - Varberg - Sön 15.30 - 17 - 10 ggr - start v 38

YOMI Yin är en kurs riktad till dig som kämpar med stress och oro.
Yogalärare: Hanna
Lagerstatus: I lager
3.000,00 kr

Under kursen kommer du få med dig ökad kunskap om stress och oro, och lära dig mer om hur du själv kan kan bemöta och ta hand om dig själv på ett hållbart sätt. Under varje vecka kommer du få utforska ett nytt tema, inledningsvis utifrån ett psykologiskt utbildande inslag som sedan integreras och fördjupas i yogan och mindfulnesspraktiken.

Om YOMI:

YOMI är utvecklat och leds av psykologer och yogalärare för att brygga samman psykologi, yoga och mindfulness på ett sätt där de olika delarna fördjupar och kompletterar varandra. Programmet är utvärderat i flera vetenskapliga studier i samarbete med Lund Universitet och Skånes universitetssjukhus. Studierna har visat att de personer som genomgått programmet sänkte sina nivåer av upplevd stress och oro signifikant.

Hanna som leder kursen är legitimerad psykolog och yogalärare. Hon brinner för österländsk filosofi och tror på att yoga och mindfulness är en fantastiskt väg att få psykologisk kunskap att landa i kroppen för att skapa verkliga och varaktiga förändringar.

Kursen sträcker sig över 10 veckor á 90 minuter (förutom sista sessionen som är 120 minuter).

Pris: 3000 kr.

-

-

Köpvillkor

Du bokar din klass/kurs genom att genomföra köp i webbshopen. När du har genomfört ditt köp via vår webbshop har du anmält dig till din klass/kurs. Anmälan är bindande och betalning sker via faktura, kort eller swish. Med bindande anmälan menas att vi inte betalar tillbaka kursavgiften vid förhinder.

Vid sjukskrivning som innebär att du måste avbryta din kurs under terminen, återbetalas för resterande gånger vid uppvisande av läkarintyg (med ett administrativt avdrag på 250:-).

Du kan överlåta din plats eller ta igen missade tillfällen digitalt. Vi erbjuder minst en digital klass i veckan som sänds live, samt spelas in. Vid missat tillfälle kan du efterfråga att få en länk skickad till dig av veckans aktuella inspelade klass och på så sätt ta igen ditt missade tillfälle. Den digitala klassen går under benämningen SlowFlow och är ett bra substitut för all typ av yoga. Den digitala klassen ligger ute under veckan och kan göras vid fler tillfällen. Vid extraordinära händelser och situationer som exempelvis vid en pandemi där vi skulle tvingas stänga, kan vår yogaverksamheten gå över tillfälligt till digitala klasser.

Klippkort kan köpas för vissa klasser, men gäller bara som drop in i mån av plats. Alla våra kort inklusive klippkort är endast giltigt under pågående termin.

Vi har ingen möjlighet att frysa kort.